Scroll Top
Filocafé PostX

Filo Café

Zo 19.02.23︱14.30u︱Gratis

 

THEMA – HET GROTE LIEFDESCAFÉ. FILOSOFEREN OVER DE LIEFDE.

De liefde: oneindige bron van inspiratie voor muziek en kunst; de ultieme verzoener maar ook aanleiding voor oorlogen. Over de liefde raakt een mens nooit uitgepraat: Kun je leven zonder liefde? Is liefde echt onvoorwaardelijk? Wat zou je niet opgeven voor de liefde? Kun je liefde kopen? Kun je liefde faken? Is liefde meetbaar?

Dialogeer met ons mee over wat liefde voor jou betekent.

Begeleiding : Alex Klijn

 

WAT IS EEN FILO CAFÉ ? 

Er bestaat al lang een traditie van Filo Cafés. Dit zijn bijeenkomsten op café, waarbij allerlei mensen samenkomen die zich bereidwillig en enthousiast aan het filosofisch avontuur willen wagen. Samen trachten we een zoekende, open dialoog te voeren rond een zelfgekozen filosofische kwestie. We gaan dieper in op gedachten, meningen en overtuigingen. Het filocafé wordt begeleid door een ervaren gespreksbegeleider. Uitgangspunt zijn filosofische vragen en gebeurtenissen die jou bezighouden: Hoe vrij is onze huidige samenleving? Bestaan er slechte mensen? Hoe weet je wat je weet? Iedereen is welkom om mee te filosoferen of te luisteren!

PRAKTISCH 

Deelname aan het Filo Café is gratis.

Om voldoende ruimte en gezonde lucht voor iedereen te kunnen voorzien, wijken we uit naar de kleine zaal / cinema, indien nodig. Vooraf en nadien zijn dranken te krijgen in BarX.

 

HET VOLGENDE FILO CAFÉ 

19.03.2023 – Open Café. Lees meer …