concert

Karen Willems / G. Steenkiste / Gabriela Gonzalez Rondon

Za 05.12.20︱20.30u︱€10/€7

Inschrijven is verplicht via deze link!
Lees hier hoe we samen alles veilig kunnen laten verlopen.

Release concert in samenwerking met Taping Policies

PostX en Taping Policies presenteren samen SCHREVE 04, de tape release van Karen Willems. Met optredens van Karen Willems, G. Steenkiste en screenings van Gabriela Gonzalez Rondon.

Karen Willems richt zich sinds 2020 op een solo-parcours, getiteld ‘Terre Sol’.  Een spel zonder grenzen, waar ze op zoek gaat naar zichzelf, zowel solo als in collaboratie met anderen.
Na drie tapes waarvan Taping Policies de eerste in handen nam, stopt Karen voorlopig met het registreren van haar parcours. Ze sluit af met een 4e en laatste tape, SCHREVE 04. Voor deze laatste slaat ze opnieuw de handen in elkaar met Taping Policies.
Dromend hoe het zou geweest zijn zonder COVID19, de ontmoetingen onderweg, wordt het deze keer een tape met enkele gelijkgezinden aan boord. (Rutger Zuydervelt, Barkin Engin, Pablo Picco, Stijn Dickel, Margaret Hermant, Bram Bosteels en Glen Steenkiste)

Als Hellvete en als lid van beide Silvester Anfang formaties, maakt Glen Steenkiste reeds langer dan een decennia eigenzinnige folklore (en meer recentelijk drone) muziek op gitaar, banjo en harmonium. Na opnieuw een eigenzinnige en intrigerende release op het Taping Policies zusterlabel Dadaist Tapes, treedt hij op 5 december aan als G. Steenkiste. Wat dat met zich meebrengt kan u zelf komen ontdekken.

Naast haar bezigheden als dj en meer recentelijk haar nieuwe rol als editor bij het Gentse KRAAK label, is Gabriela Gonzalez Rondon ook een meedogenloos talent in de video- en animatiewereld. Haar nieuwste muziekvideo voor Taping Policies curator Jef Mertens’ meest recente tape was reden te meer om haar werk een plaats te geven tijdens onze release avond. Voor en tussen de optredens door zal je haar laatste creaties kunnen bewonderen.