Nataliya Alekseeva

piano solo (klassiek)

werk van Alexander Scriabin

Za 11.05.19︱20.30︱9€


Nataliya Alekseeva was geboren in Rusland 15.031979. Vanaf  haar zevenjarige leeftijd begon zij piano  te leren.

Toen Nataliya 15 was ging  zij naar de Music colledge studeren als pianiste.  Op haar 19de leeftijd ging zij door met haar studie aan het Conseravatorium genaamd naar M. Glinka in Nigniy Novgorod (Rusland).

Tijdens die jaren was het  leven  van Nataliya vol met muziek en inspiratie. Zij heeft  veel gespeeld als solo pianiste en als begeleidster. Zij bezocht, ook als deelnemer, veel mastersklassen van de verschilleden beroemde russishe muzikanten waaronder Vera Nosina (professor van Conseravatorium van Moskow). In die jaren verschijnt de eerste CD van Nataliya.

Na de studie was Nataliya een lid van groep ”TANGO NN” waaraan zij een aantal jaren gebonden was.  Met de andere 4 muzikanten (knopakkordeon, viool, elektro gitaar en contrabas) waren ze alleen gericht op de werken van Astor Piazzolla. Deze groep met veel succes gaven allerlei concerten in Rusland als in Europa. Van die samewerking komen 2 CD uit.

In 2012 verhuisde Nataliya met haar gezin naar Belgie. Zij heeft Nederlands geleerd en later heeft  Nataliya aan het  KASK Conservatorium  afgestudeerd als muziek pedagoge en geeft tegenwoordig  pianolessen.  Vanaf dit  jaar studeert Nataliya als Post Graduate student  in de richting  Practice Performens aan het Conservatorium  bij V. Samoshko.

Nataliya is ook een lid van russische dansgroep “Sadko”. Ze treden al een aantal jarenop in Belgie.

Never stop” is haar devies.