Nataliya Chepurenko

Nataliya Chepurenko en jong talent

Klassiek (piano, viool)
Zo 26.05.19︱11.30︱12€ (incl. hapje en glas champagne)


‘A thriving lady in persuit of perfection and romance in music by her piano.’

Nataliya Chepurenko is afkomstig uit Oekraïne. Ze studeerde er aan de R. Glier Kyiv Institute of Music en de Tchaikovsky Nationale Muziek Academie en later in Brussel aan het Koninklijk Conservatorium.
Ze is hoofdpianiste bij het Vlaams Koninklijk Ballet, pianiste bij de Brussels International Ballet School , de Koninklijke Balletschool   Antwerpen, het Kazachstan Nationaal ballet en wordt regelmatig gevraagd voor Studio Béjart, Hivernales de danse.
Ze richtte in Brussel de École de Musique Tchaikovsky op waarvan ze directeur is. Ze is ook pianoleraar voor kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen en coach voor zangers.
Daarnaast is ze oprichter, artistiek directeur en jurylid van de Internationale Competitie voor jonge pianisten “Merci, Maestro!” en organiseert ze nu ook concerten met jong talent.

William Decleyre nodigde haar uit om in PostX een middag te komen vullen met klassieke muziek samen met de 16-jarige pianiste Aude Van de Keere en de 11-jarige violiste Alexandra  Novoseltsev.

De opbrengst van het concert gaat integraal naar de École de Musique Tchaikovsky, als steun voor de verbouwingswerken die moeten worden uitgevoerd om aan de nieuwe geluidsnormen te kunnen voldoen.

Informatie en reservatie: william.decleyre@skynet.be of via storting op BE25 0010 5937 4382 met als vermelding Concert PostX.